teraspyora ilmoitus

 

Raskaskoneasentaja

Etsimme Teräspyörälle kahta työ- ja raskaskoneasentajaa Voikkaalle. Työ tehdään pääosin Teräspyörän omalla hallilla ja sisältää uusien koneiden kokoonpanoa ja vanhojen huoltoa ja korjausta. Toisen valittavan haluamme osaavan myös työkoneen sähköasennuksia.

 

Tarjolla on mielenkiintoista tekniikkaa isojen koneiden parissa. Työ on päivätyötä, mutta joskus jaamme porukan kahteen vuoroon. Ylitöitä vältämme, mutta välillä niitä on asiakkaan palvelemiseksi tarpeen tehdä. Tehtäviin sisältyy ajoittain lyhyitä kotimaan matkatöitä asiakkaiden luona. Työ edellyttää asumista Kouvolan alueella. Työ on joskus raskasta ja likaista, pesulaitteita käytetään ja nostureilla siirretään isoja kappaleita. Hydrauliikkaa ja pneumatiikkaa on laitteissa paljon ja välillä öljyt eivät ole siellä missä niiden pitäisi olla. Toisaalta, kun käynnistät huollon päätteeksi veturin moottorin, tunne on yhtä iso kuin moottorikin.

 

Jos siis työkalut pysyvät käsissäsi ja sinulla on jämerä asenne työhön, niin pääsemme varmasti jutun alkuun.

 

Teräspyörällä on rautatiealan kokemusta vuodesta 1956 alkaen ja meitä on Voikkaalla 15 henkeä. Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen hyvässä firmassa. Panostamme meidän kaikkien hyvinvointiin ja laadun tekemiseen. Meillä on ISO9001:2015 laatujärjestelmä ja Valtionrautateiden lisäksi ainoana Suomessa vastuulliseen kunnossapitoon oikeuttava ECM-sertifikaatti. Palkan lisäksi saat lounasedun. Työsuhde alkaa vaikka heti.

 

Teräspyörä kuuluu Saalasti-konserniin. Saalasti on perheyhtiö jo kolmannessa polvessa ja toimii Suomen lisäksi useammassa muussakin maassa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Marko Korhonen gsm 040 709 1507.

 

Lyhyet vapaamuotoiset hakemukset ( ei todistusjäljennöksiä ) This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Tiedotamme jokaista hakijaa hänen hakunsa edistymisestä. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaan kun niitä saamme.