teraspyora rekry myynti insinoori 900x360

 

Etsimme osaavaa myynti-insinööriä joukkoomme

Teräspyörä rakentaa ja huoltaa rautateiden liikkuvaa kalustoa Kouvolassa. Teräspyörällä on ainutlaatuista osaamista Suomessa, sillä vain Teräspyörällä ja VR:llä on ECM todistus ja sitä kautta lupa toimia kaiken rautateiden liikkuvan kaluston vastuullisena ylläpitäjänä.


Teräspyörän liiketoiminta sisältää asiakkaiden kaluston peruskunnostusprojekteja ja uuden kaluston rakentamista, joihin myynti-insinöörin tehtävät liittyvät. Tällaista kalustoa edustavat veturit, vaununsiirtovintturit ja erilaiset radan rakentamisen ja kunnossapidon koneet. Lisäksi Teräspyörä myy paljon varaosia ja tekee pienempiä huoltoja, jotka hoituvat muun organisaation toimesta.

Myynti-insinöörin tehtävä avautuu samalla kun Timo Saalasti aloittaa yhtiön toimitusjohtajana ja yhtiön pitkäaikainen toimitusjohtaja siirtyy ylimenokaudeksi valmistuksen johtajaksi. Myynti-insinöörin tehtäviin kuuluu isojen asiakasprojektien myyminen yhtiön avainasiakkaille ja yhteydenpito asiakkaaseen kaupan jälkeen toimituksen hyväksyntään saakka, jotta projekti saadaan menestyksekkäästi maaliin.

Tarkemmin työ käsittää:

  • Tarjottavan kokonaisuuden speksaamisen asiakkaan kanssa
  • Tarjouksen teon - tämä sisältää neuvotteluja tärkeimpien toimittajiemme kanssa
  • Neuvotteluja tekniikasta ja sopimuksesta asiakkaan kanssa pääosin eri puolilla Suomea, joskus ulkomailla
  • Kaupan tekeminen
  • Yhteydenpito asiakkaan ja Teräspyörän valmistuksen välillä projektin ajan
  • Jälkihoitotyö sisältäen asiakkaan tyytyväisyyden varmistamisen
  • Työn tekemistä helpottaa sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut luonne sekä hyvä ymmärrys rautateiden liikkuvasta kalustosta tai muista raskaista koneista. Piirustuksia on syytä osata lukea sujuvasti. AutoCadin tai Solid Worksin osaaminen on eduksi. Työtoverit ovat alan parhaita ammattilaisia. He auttavat alkuun ja kannustavat eteenpäin. Työ edellyttää, että työntekijä asuu Kouvolan seudulla.


Teräspyörä on hyvä työpaikka, jossa ratkaisee osaaminen eikä tittelit. Palkkaa maksamme reilusti taitojen mukaan. Tehdyistä kaupoista saa kannustepalkkion. Teräspyörällä on oma, sertifioitu ja auditoitu ISO-9000 toimintajärjestelmä, joka ohjaa tekemistämme. Teräspyörä on osa Saalasti-konsernia.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Timo Saalasti 0400-412100 timo.saalasti(a)saalasti.fi